duminică, 19 decembrie 2010

Programul evenimentelor de pe 25 decembrie - Slujba si petrecere de Craciun

Doamne ajuta,

Programul evenimentelor organizate de parohia noastra pe data de 25 decembrie, cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului, va fi urmatorul:


9.00 -- 10.30 - timp dedicat aranjarii salii in care se vor desfasura slujba si petrecerea de Craciun / Timp pentru spovedit

10.30 -- 12.30 - Sfanta Liturghie

13.00 -- 14.30 - Masa festiva de Craciun

14.30 -- 15.00 - Scurta repetitie de colinde pentru copii

15.00 -- Sosirea lui MOS CRACIUN
-- copii canta colinde

15.15 - 16.15 -- Impartirea cadourilor aduse de catre Mos Craciun

16.15 - 17.00 -- Vin si prajituri

17.30 -- Ramas bun

In cursul petrecerii, va fi organizata o mica SURPRIZA pentru dumneavoastra, care speram noi, va trezi in inimile tuturor bucuria Nasterii Domnului, precum si mandria de a fi romani.

Cateva detalii organizatorice:

Pentru cei dintre dumneavoastra care veniti cu masina, PARCARE poate fi gasita in urmatoarele locuri:

1. Magazinul LIFE, Harta o gasiti aici

2. Centrul Sportiv din Koto-ku. Harta o gasiti aici

3. Magazinul Simachu, Harta o gasiti aici

Cu metroul, cea mai apropiata statie este Sumiyoshi, aflata pe Hanzomon Line (Z12) sau pe Shinjuku Line (S13), iesirea A5. Detalii gasiti aici

Celor dintre dumnevoastra care ati avut bunavointa de a ne sustine, gatind mancare romaneasca, parohia va va deconta cotravaloarea ingredientelor pe care le cumparati. De aceea va rugam sa aduceti chitantele / bonurile de casa care sa ateste suma cheltuita.

Parohia va sustine financiar evenimentul, ramanand ca fiecare dintre dumneavoastra sa ne ajutati pe masura bunavointei si a posibilitatilor.

Dat fiind faptul ca este pentru prima data cand organizam un astfel de eveniment, la care, spre bucuria noastra, ne vom intalni in numar mare, va rugam sa fiti ingaduitori fata de eventualele neajunsuri, promitandu-va ca la editiile urmatoare, vom incerca remedierea lor.

Dumnezeu sa va binecuvanteze,
Pr Alexandru Nicodim